Spring naar navigatie

Kraamfeesten

Waarom een kraamfeest?

Een zwangerschap, bevalling of adoptie is een leuke maar ook spannende tijd. Er dienen allerlei zaken geregeld te worden. Geboortekaartjes, kraamzorg, de babykamer en ga zo maar even door. Iedereen wil uw zoon of dochter zien en uiteraard wilt u de kleine aan alle vrienden, kennissen, familieleden, collega’s, buren, enz. laten zien. Een ontzettend leuke maar drukke en vermoeiende periode. Boodschappen moeten gehaald worden, avonden en middagen moeten direct na de bevalling vrijgehouden worden en dan zijn er ook nog de ‘reguliere’ zakelijke verplichtingen! Een behoorlijke belasting als kersverse ouder en de kleine heeft zijn of haar rust, net als u, hard nodig. Daarom kiezen steeds meer (aanstaande) ouders voor een kraamfeest.

Drie tot zes weken na de geboorte nodigt u alle vrienden, kennissen, ooms, tantes en buren uit voor een kraamfeestje ter ere van de geboorte van uw zoon of dochter.

Tijdens het kraamfeest heeft u alle tijd om als trotse ouder uw baby te laten zien en kunnen al uw gasten rustig de nieuwe wereldburger bewonderen.

Zowel voor u als ouder als uw kind een rustige manier om van het kraamfeestje te genieten. Hiermee horen drukke dagen met kraamvisite tot wel vier keer per dag gedurende enkele weken tot het verleden!

Uw kraamfeest

Een kraamfeest waar u alle tijd heeft voor uw gasten, waar we rekening houden met uw kersverse zoon of dochter en waar u geen zorgen over de voorbereidingen hebt. Dat is een kraamfeest zoals wij ze graag organiseren!

Om uw kraamfeest af te stemmen op uw wensen en behoeften komen we graag bij u langs. Tijdens een persoonlijk gesprek stemmen we onze mogelijkheden op uw wensen.

Uiteraard zorgen wij voor een goede organisatie en uitstekende catering. Tevens verzorgen wij de feestelijke aankleding van uw woning en/of tuin!

Na afloop van een geslaagd kraamfeest (duur: ongeveer 3 uur) nemen we de afwas weer mee en ruimen we alles weer op.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kraamfeest pakket

Wij bieden u standaard een uitgebreid kraamfeest pakket welke u naar eigen wens en behoefte kunt uitbreiden met bijvoorbeeld een geboortetaart.

Prijs op aanvraag

PRIJS per kind GRATIS!

Inclusief

  • Servies
  • Champagne bij ontvangst
  • Koffie, thee, diverse frisdranken en sappen
  • Versiering van woonkamer/tuin/locatie
  • Beschuit  met muisjes
  • Statafels

Het feest is onder begeleiding van onze gastvrouw.
Zij zal ook het feest op- en afbouwen.
Uw huis is dus weer schoon en opgeruimd na afloop!

S

Tekstgrootte:

- +